×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Alanis Morissette in verwachting

12.02.2016 -

Alanis Morrissette is weer zwanger. Dat maakte de 41-jarige zangeres vrijdag bekend middels een nieuw nummer en een videoclip op haar website.


Het geanimeerde filmpje beschrijft het liefdesverhaal van Alanis en haar echtgenoot, de 35-jarige rapper Mario ‘Souleye’ Treadway. Aan het einde van de clip bij Souleye + Ever + Me + Love = Sweetness is te zien hoe de zangeres een echo laat maken terwijl haar man en zoon toekijken.

Ever Imre Morissette-Treadway kwam op 25 december 2010 ter wereld. Wanneer de tweede spruit van Alanis en Mario wordt verwacht, is niet bekend.

Het geanimeerde filmpje beschrijft het liefdesverhaal van Alanis en haar echtgenoot, de 35-jarige rapper Mario ‘Souleye’ Treadway. Aan het einde van de clip bij Souleye + Ever + Me + Love = Sweetness is te zien hoe de zangeres een echo laat maken terwijl haar man en zoon toekijken. Ever Imre Morissette-Treadway kwam op 25 december 2010 ter wereld. Wanneer de tweede spruit van Alanis en Mario wordt verwacht, is niet bekend.