×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Alan Rickman ontdekte ziekte te laat’

15.01.2016 -

De Britse acteur Alan Rickman overleed donderdag op 69-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Alan zou pas tijdens de kerst hebben ontdekt dat hij terminaal ziek was.


Alan Rickman zou pas tijdens de feestdagen hebben ontdekt dat hij ernstig ziek was, dat vertellen vrienden aan de Britse krant The Telegraph. De acteur, vooral bekend uit de Harry Potterfilms, zou volgens bronnen geen tekenen van ziekte vertonen voor de kerst. Alan was vorige maand zelfs nog aanwezig op een groot benefietgala.

Donderdag overleed Alan in een ziekenhuis in Londen, aan de gevolgen van kanker, in bijzijn van zijn familie en beste vrienden. Hij is 69 jaar geworden.