×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Alain Delon herstelt van beroerte

Alain Delon herstelt van beroerte
8.08.2019 -

De Franse acteur Alain Delon (83) herstelt in Zwitserland van een beroerte die hij weken geleden heeft gehad. Hij is aan de beterende hand. Dat heeft zijn oudste zoon Anthony donderdag laten weten.


Na zijn beroerte werd Delon in een ziekenhuis in Parijs geopereerd. Hij heeft daar drie weken gelegen. ‘We zaten met de hele familie aan zijn bed, mijn broer, mijn zus en mijn moeder Nathalie,’ aldus Anthony Delon.

Alain Delon is een van grootste acteurs die de Franse film heeft voortgebracht. Hij werkte met regisseurs als Luchino Visconti en Jean-Pierre Melville. Delon maakte furore met films als Rocco e i suoi fratelli (1960), Plein Soleil (1960), Le Samouraï (1967) en La Piscine (1969), Le Cercle rouge (1970) en Un Flic (1972).