×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Alain Clark overrompeld door Jennifer Hudson

Alain Clark overrompeld door Jennifer Hudson
11.12.2018 -

Alain Clark stond dinsdag een grote verrassing te wachten. De Amerikaanse zangeres Jennifer Hudson blijkt fan te zijn van de zanger. 'Ik was een beetje flabbergasted', aldus Alain.


Jennifer kreeg van Glamour een negen jaar oud filmpje van Alain onder ogen. Alain covert haar nummer Spotlight. 'O mijn god, dit is geweldig', zegt de zangeres. 'Ik heb mijn nummer nog nooit zo gehoord en ik vind het prachtig.' Jennifer stelt zelfs voor de 'nieuwe' versie op te nemen in haar setlist.

'Ik dacht eerst dat ik in de zeik werd genomen', vertelt Alain aan Shownieuws. 'Ik was best overrompeld. Dit is echt heel gek. Het is negen jaar geleden dat ik dit liedje opnam. Dat heb ik toentertijd gedaan om een beetje aandacht te genereren, leuk dat die aandacht negen jaar later komt.'