×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Airen Mylene emotioneler door zwangerschap

11.10.2017 -

Airen Mylene en haar vriend Taeke Taekema verwachten een kindje. De presentatrice onthult nu in een interview met een ochtendkrant dat het zwanger zijn haar een stuk emotioneler maakt.


Zo reageert ze anders bij opnames: ‘De ploeg wist nog niet dat ik zwanger was. Ze vroegen: 'gaat het wel?' Ze zijn gewend dat ik soms een traantje wegpink, maar niet dat ik zo volledig los ga’, zegt ze daarover.

De presentatrice vond één specifiek verhaal van Hart in Aktie heel zwaar; het verhaal van een moeder in dezelfde leeftijdscategorie met een kindje met een afwijking. De presentatrice gaf de bewuste moeder een bakfiets: ‘Dat voelde relatief klein voor mij, maar het was niet mogelijk erop uit te gaan met haar twee kinderen. Nu kon de baby mee, en haar zoontje. De zuurstofflessen gingen in de bakfiets en ze konden even naar buiten. Ze fietste weg, het kindje werd stil. Die lag daar zo te genieten. Toen ze terugkwam zei ze 'dank je wel'. Tegen die tijd was ik allang door alle emoties en hormonen in tranen. Na zo'n heftige dag heb ik veel steun aan Taeke,’ besluit ze.

Haar zwangerschap heeft ook effect op haar werk voor VT Wonen: ‘Ik moet wel een beetje uitkijken voor de omgeving en niet te veel zware arbeid verrichten nu ik zwanger ben, maar zolang het kan, steek ik de handen uit de mouwen’.

Het stel maakte deze week bekend dat ze een kindje verwachten. Het wordt de eerste Wie is de Mol-baby.