×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Afscheid…

23.05.2014 -

Jeroen Pauw en Paul Witteman presenteren vrijdagavond voor het laatst hun talkshow Pauw & Witteman. Na 8 jaar en ongeveer 1200 uitzendingen zetten de heren er een punt achter. Ze vieren het afscheid met een extra lange, 2 uur durende aflevering.


In verband met het afscheid zond de VARA deze week 's avonds na het late Journaal al enkele van de beste afleveringen uit van de afgelopen jaren.

Paul Witteman (67) liet eerder deze maand weten dat het late tijdstip van de live-uitzendingen en het nachtbraken hem te veel werden. Om die reden werden de programma's de laatste tijd soms al een uur eerder opgenomen.

Witteman gaat het komend seizoen een programma over muziek presenteren. Ook gaat hij bij de VARA een wetenschappelijk programma maken. Jeroen Pauw gaat bij de VARA een nieuwe latenightshow presenteren op Nederland 1, dat inhaakt op de actualiteit van de dag.