×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Afrojack zegt plotseling jubileumconcert af

10.08.2018 -

Afrojack heeft zijn jubileumconcert volgende maand in Rotterdam Ahoy afgezegd. Het optreden van de 30-jarige dj gaat niet door vanwege onvoorziene omstandigheden'.


Wat die 'omstandigheden' precies inhouden, is niet bekend. 'Dit is ook het enige wat wij daarover hebben vernomen', zegt een woordvoerster van Ahoy. 'Meer is er niet bekend.'

Volgens de zegsvrouw krijgen mensen die een kaartje hebben gekocht, hun geld terug. 'Vooralsnog is er geen nieuwe datum voor het concert.'

Met het concert zou Afrojack, oftewel Nick van de Wall, vieren dat hij inmiddels tien jaar een succesvol dj is. Optredens in dezelfde week zijn overigens niet gecanceld. Op 7 september draait Afrojack in Griekenland en op 9 september geeft hij een optreden in Spanje.