×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Romantische’ Afrojack verrast voorbijgangers Rotterdam Centraal

19.02.2018 -

Dj Afrojack verraste voorbijgangers maandag op Rotterdam Centraal met een live optreden van zijn nieuwe nummer Bed Of Roses, dat op Valentijnsdag uitkwam.


Nieuwsgierige omstanders verzamelden zich in de koude stationshal rondom de piano om daar ineens muzikanten, dansers en breakdancers een flashmob te zien uitvoeren. De filmende menigte leek de kou even te zijn vergeten. Afrojack zelf liep rond en deelde rode rozen uit.

Op de vraag of hij zelf ook zo'n romanticus is, reageert Nick van de Wall, aka Afrojack, ietwat terughoudend met: 'Een beetje, af en toe. Als de juiste persoon er is'. Die juiste persoon is er op dit moment niet voor hem. De dj heeft het naar eigen zeggen te druk met werken.

 

We were surprised with a live performance of @afrojack ft. @stanaj – Bed Of Roses

Een bericht gedeeld door Rotterdam Film Commission (@shootrotterdam) op