×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Afrojack trakteert zijn crew

14.09.2017 -

Afrojack heeft flink uitgepakt voor de mensen die de afgelopen tien jaar voor hem klaar hebben gestaan en die hem hebben gesteund in zijn carrière.


De wereldberoemde DJ vierde op 9 september zijn dertigste verjaardag. Volgens de Amerikaanse website TMZ kocht hij niet alleen een cadeau voor zichzelf maar ook voor vier van zijn crewleden. Zij kregen allemaal een ketting van zijn logo, gemaakt van witgoud en propvol diamanten.

Dit juweeltje zou naar verluid bijna 17.000 euro gekocht hebben. Per stuk dan hé! Volgens de website kocht hij deze kettingen bij celebrityjuwelier Ben Baller van IF & Co, omdat hij erg onder de indruk was van de nieuwe ketting van de Amerikaanse rapper Lil Uzi Vert.