Afrojack

Afrojack: ‘Ik mag mijn dochter niet zien’

Bronnen lieten onlangs aan Weekend weten dat de relatie van Afrojack en zijn ex Amanda Balk op scherp staat. Vandaag bevestigt de 33-jarige dj dat ze elkaar inderdaad niet liggen en dat heeft ertoe geleid dat hij zijn dochtertje Vegas al een paar maanden niet heeft kunnen zien.

Volgens Nick, zoals de dj in werkelijkheid heet, is de band met zijn dochter altijd goed geweest. Zo laat hij aan RTL Boulevard weten ‘zielsveel’ van haar te houden. Ook met Amanda was het contact de afgelopen jaren goed. Zolang de rekeningen werden betaald was er volgens hem ‘weinig aan de hand’. Amanda zou volgens hem iedere maand een ‘aanzienlijk bedrag’ alimentatie krijgen. Ook de kosten van haar huis, de privéschool van Vegas en vakantiegeld zou de dj voor zijn rekening nemen. Volgens de dj bleken de betalingen echter ‘nooit genoeg’ en ‘werd er steeds meer gevraagd’. ‘Als ik dat weigerde, dan werd er na een rits aan beledigingen, vaak gedreigd dat ze met verzonnen negatieve verhalen ‘naar de pers zou gaan’ over mij, of mijn vrouw, en als dat er niet voor zorgde dat ze kreeg wat ze wilde, kwamen er e-mails met letterlijk zinnen ‘als je niet betaalt zorg ik dat jij je dochter nooit meer ziet’, laat hij vandaag weten.

Bruiloft

Ook reageert Afrojack op de geruchten dat zijn vrouw Elettra het contact met zijn dochter zou verbieden: ‘Zij hebben al sinds het begin van onze relatie een heel goede band en zijn dol op elkaar’, vertelt hij. Nick had zijn dochtertje dan ook graag bij zijn bruiloft willen hebben: ‘Zij is mijn dochter en ik had niets liever gewild dan die dag met haar te delen (…) Ik kreeg van de moeder helaas geen toestemming om Vegas op te halen of mee naar de bruiloft te nemen.’ Het doet hem enorm veel pijn dat hij zijn dochter Vegas al een paar maanden niet heeft kunnen zien. ‘Ik mis haar heel erg en zou haar graag bij me willen hebben’, aldus de dj. Volgens Nick zijn ze er achter de schermen druk mee bezig om de ‘situatie op te lossen’.