Advocaat Ricky Martin ontkent ‘walgelijk’ verhaal over incest

De advocaat van Ricky Martin ontkent dat de zanger een “seksuele of romantische relatie” met zijn eigen neef heeft gehad. Het verhaal daarover dat de Spaanse krant Marca vrijdag naar buiten bracht noemt Martins advocaat “niet alleen onwaar, maar ook walgelijk”.

De krant meldde dat de 21-jarige Dennis Yadiel Sanchez de 50-jarige zanger heeft aangeklaagd vanwege huiselijk geweld. Ook beweerde hij dat de twee een relatie hadden. “De persoon die dit claimt worstelt helaas met zware mentale problemen”, reageert advocaat Marty Singer tegenover entertainmentsite Deadline. “Ricky Martin heeft natuurlijk nog nooit een seksuele of romantische relatie met zijn neef gehad en zal dat ook nooit hebben.”

Singer zegt te hopen dat “deze man de hulp krijgt die hij zo dringend nodig heeft”, zo vervolgt hij. “Maar boven alles kijken we ernaar uit dat deze vreselijke zaak wordt geseponeerd wanneer de rechter naar de feiten kijkt.”

Vijftig jaar

Een hoorzitting staat voor 21 juli gepland in Puerto Rico. Als Martin schuldig wordt bevonden van huiselijk geweld zou hij volgens Deadline een celstraf van bijna vijftig jaar kunnen krijgen.

Het is niet de enige aanklacht die de zanger aan zijn broek heeft hangen. In Amerika stapte onlangs zijn oud-manager naar de rechter omdat ze naar eigen zeggen nog geld van hem krijgt.