×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Adriaan voelt zich jonger na hartoperatie

Adriaan voelt zich jonger na hartoperatie
13.07.2019 -

Het gaat stukken beter met Aad van Toor, beter bekend als Adriaan. De voormalig acrobaat is weer helemaal op de been na zijn hartoperatie van afgelopen voorjaar, vertelt hij.


Aad viel 13 kilo af en herkende zichzelf bijna niet toen hij weer terugkeerde in zijn woning in Spanje. ‘Ik kwam een maand geleden aan en ik keek in de spiegel. Ik dacht: ‘Aad van Toor, ben jij dat?’ Dan zie ik een paar velletjes en dan is het toch even de haltertjes erbij, aldus Aad, die zijn spierballen inmiddels weer terug heeft’in RTL Boulevard. ‘Ze zijn er weer.’

Aad voelt zich zo fit dat hij zich zelfs jonger voelt. ‘Ik ben 76 maar ik voel me 67. En dat in een paar weken tijd.’

In april moest Aad met spoed een operatie ondergaan. In het Erasmus MC in Rotterdam onderging hij drie bypasses omdat ‘zijn hart was dichtgeslibd’.