×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Adele wil trouwen

30.10.2016 -

Adele heeft trouwplannen. De 28-jarige zangeres vormt al tijden een setje met haar grote liefde Simon Konecki. Samen hebben ze een zoon.


Simon en Adele hebben al vijf jaar een relatie. Een paar weken geleden gaf Simon al een aanzetje tot een iets hechtere band. Hij had een liefdesbriefje op het podium waarop zijn liefje zou gaan zingen gelegd. Volgens een vriend denkt het koppel er nu echt over na om te gaan trouwen, meldt Daily Mirror. Een verloving zou een stap in die richting zijn.

Simon en Adele willen hun verloving en huwelijk in alle rust voorbereiden. “Je zult haar straks dan ook niet met een joekel van een verlovingsring rond zien lopen”, zegt de vriend. “Ze zullen er weinig drukte omheen maken. Dat is niet hun stijl.”