Schreenshot Youtube Video Adele Nikkie

Nikkie Tutorials doet make-up van Adele

Adele (33) is ter ere van haar nieuwe album te gast in de make-upstudio van Nikkie de Jager (27). Het was al jaren een droom van Nikkie en die droom is werkelijkheid geworden: ‘Ik kan gewoon niet geloven dat ADELE naast me zit hier in de studio.’

Maar Nikkie is niet de enige dolblij is met dit moment. Ook Adele zelf keek uit naar de opnames: “Zelfs mijn beste vriendin was heel enthousiast. Zij kijkt ál je video’s”, zegt Adele in het begin van de opname.

The Power of Make-up: Nikkie en Adele

Nikkie neemt ‘The Power of Make-up’ op met Adele. Dit is een van de bekendste formats van haar kanaal. Eerder namen Kim Kardashian, Rihanna en Drew Barrymore al plaats in de visagiestoel. Het idee van dit format is dat een kant van het gezicht wordt opgemaakt en de andere kant ’totally bare’ is. Zo is duidelijk te zien wat de kracht is van make-up.

‘They drink wine’

De vrouwen hebben een gezellig gesprek waarbij ze praten over koetjes en kalfjes (“Jij drinkt wijn, ik drink wijn, wij drinken wijn”, zegt Nikkie enthousiast ter verwijzing naar het nummer ‘I drink wine’ op het album van Adele), maar gaan ook wat dieper. Zo geeft Adele toe: “Het nieuwe album gaat vooral over mezelf leren kennen. Toen ik erachter kwam dat ik mezelf dus helemaal niet kende op mijn dertigste, schrok ik ontzettend.”

Adele’s eyeliner

Als Nikkie klaar is met de make-up, mag Adele het resultaat zien. “Oh wauw!”, zegt ze. “Het is echt prachtig. Wat heb je dat snel en goed gedaan. Ongelooflijk.” Zelfs de signature eyeliner die Adele altijd op heeft, heeft ‘onze’ Nikkie foutloos gezet.