×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Adele schrapt optredens

1.07.2017 -

Adele heeft de laatste twee optredens van haar wereldtournee geschrapt vanwege stemproblemen. Het gaat om de twee optredens die ze dit weekeinde zou geven in Wembley Stadium in Londen.


Volgens de BBC is de zangeres er ,,kapot'' van dat ze het besluit om de optredens in haar geboortestad af te gelasten heeft moeten nemen op doktersadvies. ,,Om te zeggen dat mijn hart is gebroken, is een compleet understatement'', meldde de artieste via Twitter.

Adele (29) noemde in dat bericht de twee eerdere optredens in het Londense stadion deze week ,,de grootste en beste shows van mijn leven''.

Eerder deze week liet ze haar fans in een handgeschreven brief weten haar gezin en thuiskomen erg te missen. Volgens de Britse krant The Mirror bevestigt Adele daarmee eerdere geruchten dat ze voorlopig niet meer op tournee gaat. Na 123 shows zegt de zangeres even tijd te willen nemen voor zichzelf en haar gezin.