×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Adele hint op stoppen met touren

28.03.2017 -

Adele liet tijdens haar optreden in Auckland in Nieuw-Zeeland doorschemeren dat ze misschien wil stoppen met touren. De zangeres vertelde het publiek dat het op tournee gaan niet voor haar is weggelegd, meldt Entertainment Tonight.


'Ik weet niet of ik ooit nog op tournee ga', zei Adele tegen haar fans. 'De enige reden dat ik tour is voor jullie. Ik weet niet of het voor mij is weggelegd', vervolgde de 28-jarige zangeres terwijl het begon te regenen. De Skyfall-zangeres sluit haar tournee in de zomer af in Londen met vier uitverkochte concerten in Wembley.

Haar zoon is vier jaar oud en de zangeres liet eerder doorschemeren dat ze samen met haar man Simon Konecki regelmatig aan gezinsuitbreiding denkt. 'Mijn baarmoeder begint te jeuken. Baby, baby, ik heb een baby nodig, roept het', grapte Adele die zei dat ze niet zwanger was en dat ook niet van plan was tot na haar tournee.