×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Adele-fan krijgt hartstilstand tijdens show

11.03.2017 -

Adele heeft vrijdagavond een optreden in Sydney onderbroken omdat iemand in het publiek een hartstilstand kreeg. Ooggetuigen melden aan Mail Online dat Adele duidelijk aangeslagen was door het incident.


Een 47-jarige vrouw stortte in tijdens het concert in het ANZ-stadion in de Australische stad. Hulpverleners moesten zich een weg banen door de menigte om het slachtoffer te bereiken. De vrouw is naar verluidt met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Adele stopte direct met zingen toen ze doorhad dat er reuring ontstond. Nadat hulp was ingeschakeld voor de fan kon de zangeres de show hervatten.

Het optreden was die avond al ruim drie kwartier later begonnen dan gepland, omdat de ruim 95.000 bezoekers in een ellenlange file waren beland op weg naar het stadion. Tegen de tijd dat het concert zou beginnen, was de hal pas voor een derde gevuld.