Addy uit de problemen

Addy van den Krommenacker is naar eigen zeggen uit de problemen. Volgens het management van de Brabantse couturier heeft hij zaterdagavond aan het publiek van zijn show London Revisited in Laren laten weten dat de Belastingdienst maandag het geld overgemaakt krijgt. De veiling van zijn inboedel lijkt daarmee van de baan.

Van den Krommenacker gaf onlangs in RTL Boulevard zelf aan geldproblemen te hebben. De couturier liet weten een oude schuld te hebben openstaan bij de Belastingdienst, naar eigen zeggen vanwege tegenslagen in het buitenland. Wel liet de Brabander meteen weten alles op alles te zetten om een geplande veiling van zijn inboedel, die voor dinsdag gepland stond, te voorkomen. Met behulp van 'derden' zou hij zijn openstaande rekeningen nu kunnen betalen.

Zaterdag liet de couturier in het Singer Museum in Laren ook nog weten dat een eventuele veiling sowieso geen effect zou hebben gehad op bestaande bestellingen of op de door hem ontworpen jurken. Het zou alleen gaan om de inboedel van zijn winkel in Den Bosch.