×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Adam Levine en Behati krijgen kindje

14.09.2017 -

Maroon 5 zanger Adam Levine en model Behati Prinsloo verwachten hun tweede kindje. Het 28-jarige model plaatste een foto van haar buik op Instagram. Het stel kreeg in september 2016 hun eerste kindje, dochter Dusty Rose.


‘Tweede ronde,’ schrijft Prinsloo onder een selfie voor de spiegel. Het Namibische supermodel en Maroon 5-zanger Adam Levine hebben sinds 2012 een relatie. De twee trouwden in 2014.

 

 

ROUND 2…..

Een bericht gedeeld door Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo) op

Tijdens de onthulling van zijn ster op de Hollywood Walk of Fame in februari liet de zanger al los dat het gezinsleven hem goed bevalt. ‘Ik heb een dochter, ik heb de mooiste vrouw van de wereld en ik ben een van de gelukkigste mensen die ooit leefde,’ zei hij toen.

Of de nieuwste telg van Levine en Prinsloo een jongetje of meisje is blijft nog even een raadsel, het stel wil er voorlopig niets over kwijt.