Adam en Micky toch uit elkaar

Adam Curry heeft laten weten dat Micky Hoogendijk en hij geen stel meer zijn. Dat zegt hij in zijn podcast No Agenda, die hij samen met John Dvorak maakt in Austin. De geruchten die al geruime tijd de ronde deden, blijken dus gewoon te kloppen.

"Ik heb mezelf gecensureerd, maar nu er dingen in mijn leven zijn veranderd die relevant zijn voor de show kan ik dat niet meer doen", aldus de vijftigjarige Curry. "Micky en ik wonen niet meer samen en ik ben er vrij zeker van dat dat ook niet meer gaat gebeuren. Ze is niet meer in Austin en zelfs niet meer in het land." Als zijn collega vraagt of Micky niet van Austin houdt, antwoordt Curry: "Ze houdt niet van Austin en hoogstwaarschijnlijk ook niet meer van mij."
Begin januari ontkende Hoogendijk (44) de breuk nog. Aan Weekend liet ze weten het jammer te vinden dat Adam niet met haar mee naar Nederland kon komen en ontkende ze dat dat er een scheiding op komst was.
Adam vindt overigens wel dat er nog een positieve kant aan het verhaal zit. Zo zou zijn dochter Christina gelijk in het vliegtuig zijn gestapt om hem te steunen en is hun band hechter geworden. Curry was sinds 2012 getrouwd met de actrice.