×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Adam Curry en Romana Vrede lunchen met koning

12.04.2018 -

Radiomaker Adam Curry en actrice Romana Vrede hebben gisteren met koning Willem-Alexander en koningin Máxima geluncht. Ze maakten onderdeel uit van een groep van 26 gasten die op Paleis Noordeinde waren uitgenodigd voor de zogenoemde uitblinkerslunch.


Alle gasten hebben in de afgelopen tijd een bijzondere prestatie neergezet of een onderscheiding ontvangen. Zo won Curry de Marconi Oeuvre Award en was Romana Vrede de winnares van de Theo d'Or. Andere bekende namen aan de koninklijke tafel waren onder meer acteur en regisseur Hans Croiset en actrices Nora El Koussour en Adelheid Roosen. Ook oud-schaatsster Yvonne van Gennip mocht een vorkje meeprikken.

Willem-Alexander en Máxima organiseren doorgaans een paar keer per jaar de uitblinkerslunch. Ze willen daarmee hun erkenning en waardering uitspreken voor de mensen die een bijzondere prestatie hebben geleverd.