Esmé Bianco

Actrice Esmé Bianco: ‘Marilyn Manson misbruikte mij ook’

Game Of Thrones-actrice Esmé Bianco is de nieuwste actrice die zich aansluit bij het aantal vrouwen dat zanger Marilyn Manson ervan beschuldigt hen misbruikt, onderdrukt en mishandeld te hebben. Dit meldt The Cut.

“Marilyn Manson is een monster dat mij kapot heeft gemaakt, evenals vele andere vrouwen. Hij is een typisch geval van een ‘serial predator’, oftewel een roofdier dat op zijn prooi afgaat en verslindt,” aldus Bianco. Volgens de actrice is Manson ‘zeer gevaarlijk’ en gaat hij geen enkel middel uit de weg om zijn ‘prooi’ te vernederen. Het juridische team van Manson wilde niet reageren op de aantijgingen, ondanks het feit dat Bianco hen e-mails, sms’jes en foto’s heeft gestuurd met bewijzen die haar verhaal bevestigen.

Management

Volgens Variety is het niet geheel duidelijk of deze advocaten de zanger nog wel vertegenwoordigen, aangezien veel mensen afstand van hem genomen hebben. Nadat Evan Rachel Wood, en een aantal andere vrouwen, hun verhaal publiekelijk deden over de excentrieke zanger, heeft zijn management hem laten vallen en wil zijn platenmaatschappij Mansons aankomende werk niet meer uitbrengen.

Videoclip

Bianco ontmoette Manson voor het eerst in 2005 via zijn toenmalige verloofde Dita Von Teese. Toen zij in 2007 uit elkaar gingen, nam Manson contact met Esmé op en castte haar voor een rol in de videoclip van het nummer I Want to Kill You Like They Do in the Movies, waarin zij Marilyns geliefde speelde, die uiteindelijk als zijn slachtoffer ontvoerd werd. Hoewel de zanger beweerde dat alles puur zakelijk was, ging het volgens Bianco daarna goed mis.

Elektrische schokken

De actrice zegt vastgebonden te zijn met kabels, geslagen te zijn met een zweep en mishandeld te zijn met een seksspeeltje dat elektrische schokken geeft. Tijdens de opnames, die drie dagen duurden, mocht ze niets eten, maar alleen cocaïne snuiven en alcohol drinken. “Ik was zo gebrainwasht dat ik dacht dat dat normaal was, ik kon niet meer voor mezelf denken. Ik kreeg daarna een langeafstandsrelatie met hem toen ik in Londen woonde, maar ook toen wist hij me te manipuleren. Hij had me volledig in zijn greep en ik was machteloos. Deze man moet voor altijd achter de tralies verdwijnen.”