×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Acda en De Munnik komen eenmalig samen

21.01.2016 -

Thomas Acda en Paul de Munnik staan vanaf donderdagavond toch weer samen op het podium. De twee, die vorig jaar als duo afscheid namen van het publiek, treden samen op tijdens de Vrienden Van Amstel Live.


Dat vertelden ze aan het AD. “Dit is echt eenmalig”, verzekert De Munnik aan de krant. “We hadden simpelweg nog geen afscheid genomen van het publiek van Vrienden Van Amstel." Donderdag is de eerste van negen Vrienden Van Amstel-concerten in het Rotterdamse Ahoy.

Acda en De Munnik stond vijf keer op het affiche van de Vrienden Van Amstel Live. Volgens De Munnik hadden de twee altijd ‘veel plezier met het publiek’. "We zeggen die mensen nu op een mooie manier gedag. Wie weet komen we hier nog eens, maar niet meer als duo."