×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Aaron Carter terug naar afkickkliniek

15.10.2017 -

Aaron Carter verliet begin oktober na twee weken de afkickkliniek, maar heeft zich opnieuw gemeld. Zijn woordvoerder bevestigt dat de zanger terug is om zijn behandeling af te maken.


Het broertje van Backstreet Boy Nick Carter vertrok omdat hij moest werken aan dingen 'die zijn onmiddellijke en persoonlijke aandacht vereisten'. "Aaron heeft de juridische en financiële zaken die zijn aandacht nodig hadden, inmiddels opgelost", aldus zijn woordvoerder in People. "Daarom is hij nu terug naar de afkickkliniek om zijn programma af te maken."

De 29-jarig Aaron nam op 22 september zijn intrek in de afkickkliniek om professionele hulp te zoeken voor zijn verslavingen. "Alleen ik kan mijn leven veranderen. Niemand anders kan het voor mij doen", zei hij toen. Zijn opname kwam een dag nadat de politie met spoed naar zijn huis was gegaan, omdat ze een verontrustend telefoontje had ontvangen van iemand die vermoedde dat Aaron onder invloed was.