×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Aaron Carter in afkickkliniek

Aaron Carter in afkickkliniek
23.09.2017 -

Aaron Carter heeft professionele hulp gezocht om af te rekenen met zijn verslavingen. De 29-jarige zanger nam vrijdag zijn intrek in een afkickkliniek, nadat de politie donderdag met spoed naar zijn huis ging na een alarmerend telefoontje.


“Aaron heeft besloten naar een kliniek te gaan om zijn gezondheid te verbeteren”, liet een woordvoerder van het broertje van Backstreet Boy Nick Carter weten. “Hij gaat dit privé doen en wil de beste persoon en artiest mogelijk worden.”

Politie haastte zich donderdag naar Aarons woning, nadat ze een telefoontje hadden ontvangen van iemand waarmee de zanger aan het FaceTimen was. Die meldde dat Aaron onder invloed leek.

Aaron, die vorige maand bekendmaakte biseksueel te zijn, zou al langer problemen hebben met verschillende verslavingen. Volgens TMZ maakt zijn familie zich grote zorgen en vrezen zij dat Aaron zou overwegen uit het leven te stappen.

De zanger verloor in mei zijn vader plotseling, zijn zus Leslie stierf in 2012 als gevolg van een overdosis. In juli werd Aaron nog opgepakt omdat hij onder invloed achter het stuur zat. Nadat Aaron open was over zijn geaardheid, strandde zijn relatie met zijn vriendin.