×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Aaron Carter en vriendin uit elkaar

Aaron Carter en vriendin uit elkaar
4.08.2019 -

Het is na bijna een jaar alweer over en uit tussen Aaron Carter en Lina Valentina. 'Lina en ik hebben besloten om niet samen verder te gaan,' vertelt de 31-jarige zanger.


De jongere broer van Backstreet Boy Nick baalt enorm dat de relatie is gestrand. Zijn kersverse ex is vrijdag vertrokken uit hun gedeelde woning. ‘Ik had echt gehoopt dat dit er eentje voor altijd zou zijn. We hadden het zelfs al over kinderen, maar we konden ons niet over onze verschillen heen zetten waardoor de relatie uiteindelijk ongezond werd. Ik heb de afgelopen jaren zoveel meegemaakt en ik wil leren van al mijn fouten,’ vertelt hij in de New York Post.

Aaron, die onder meer worstelde met een drugsverslaving, zegt geen spijt te hebben van de relatie en veel geleerd te hebben. ‘Ik denk dat deze beslissing de meest volwassene was. Ik ga me blijven focussen op mijn muziek, tournee en mijn fans. Hopelijk loopt mijn soulmate ergens rond en ontmoet ik haar gauw.’