×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Aangiftes Marga Bult tegen schuldeiser niet in behandeling genomen

Aangiftes Marga Bult tegen schuldeiser niet in behandeling genomen
12.01.2020 -

De aangiftes wegens smaad die Marga Bult vorig jaar deed tegen een vastgoedmakelaar zijn niet in behandeling genomen door het Openbaar Ministerie. Dat heeft haar advocaat Sébas Diekstra laten weten.


De zaak is ‘wegens capaciteitsgebrek’ blijven liggen bij het OM. De officier van justitie heeft volgens de advocaat excuses aangeboden voor het te lang laten wachten op een reactie. De kwestie wordt niet in behandeling genomen omdat ‘de aanpak van andere misdrijven voorrang krijgt” . Marga overweegt in beklag te gaan bij het gerechtshof tegen de beslissing, aldus haar advocaat.

Marga deed twee keer aangifte omdat de vastgoedmakelaar haar had beschuldigd van oplichting. De zangeres, die vorig jaar onthulde in de schuldsanering te zitten, is hem nog een bedrag van 58.000 schuldig dat ze eerder van hem had geleend om haar bedrijf VIPevents een boost te geven.

Het lukte Marga echter niet het verschuldigde bedrag binnen de gestelde termijn terug te betalen. De makelaar verweet de zangeres in de media dat ze wel op vakantie en uit gingen, dus dat ze het geld prima zou kunnen terugbetalen. Hierop deed Marga aangifte van smaad, laster en belediging.