×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘A Star Is Born reden breuk Bradley Cooper en Irina Shayk’

‘A Star Is Born reden breuk Bradley Cooper en Irina Shayk’
11.06.2019 -

Bradley Cooper en Irina Shayk groeiden uit elkaar tijdens opnames van A Star Is Born. De twee probeerden hierna hun relatie nog te redden, maar dat was te laat, vertelt een ingewijde aan People.


Vorige week maakten de acteur en het model bekend na een huwelijk van vier jaar uit elkaar te gaan. Al langer werd gefluisterd dat het rommelde tussen de twee, die ook samen een 2-jarig dochtertje hebben. Vooral over een mogelijke affaire tussen Bradley en Lady Gaga op de set van A Star Is Born werd flink gespeculeerd. ‘Bradley was emotioneel afwezig tijdens de lange draaiperiode’, zegt een ingewijde. ‘Omdat Bradley en Irina hun relatie heel erg privĂ© hielden, wisten er maar een paar mensen van hun problemen af.’

Lady Gaga leek afgelopen weekend op de situatie te reageren. ‘Doe eens aardig of f*ck off’, zei de zangeres tijdens een concert voordat ze de hit Shallow, het duet uit de film, inzette.