×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

90210-reünie: ken jij ze allemaal nog terug?

18.11.2016 -

Afgelopen weekend was een groot deel van de originele cast van Beverly Hills 90210 bij elkaar. Nu is er eindelijk een foto door een van de acteurs naar buiten gebracht. Ken jij ze nog terug?


Tori Spelling plaatste het kiekje van de reünie op Instagram. Daarop is ze te zien met haar collega's. Op de bovenste rij zie je (v.l.n.r.): James Eckhouse (in de serie Jim Walsh), Jason Priestley (Brandon Walsh), Luke Perry (Dylan McKay), Vincent Young (Noah Hunter). Op de onderste rij zijn de volgende dames te zien (v.l.n.r.): Tori Spelling (Donna Martin), Jennie Garth (Kelly Taylor), Gabrielle Carteris (Andrea Zuckermann) en Christine Elise (Emily Valentine). 

Behalve Vincent Young en Christine Elise zijn het allemaal acteurs die tot de originele cast behoorden. Toch hebben, van de mensen op deze foto, alleen Jennie en Tori alle 10 de seizoenen van het succesvolle programma in de serie gespeeld.