×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

63-jarige Christie Brinkley doet bikinishoot met dochters

7.02.2017 -

Wie dacht dat Christie Brinkley op haar 63ste veel te oud is voor een bikinishoot heeft het heel erg mis. Het blonde supermodel doet het dit jaar gewoon weer en neemt haar dochters mee, die ook beeldschoon op de kiek staan.


De drie hebben geposeerd voor de nieuwe uitgave van Sport Illustrated, de badpakkeneditie. Christie, Alexa (31) en Sailor (18) poseren samen in voornamelijk zwarte bikini's en badpakken en de dochters gaan zelfs nog topless. 

Christie stond voor het eerst in zwemkleding op de cover van het beroemde blad in 1979. In 2004 stopte ze ermee, maar nu is ze dus terug. Dat haar dochters meededen was voor haar een drijfveer om zichzelf weer in bikini voor de camera te laten zien. 'Mijn eerste gedachte was: 'Op mijn leeftijd? Nooit! Toen ik 30 werd, dacht ik dat het de laatste keer zou zijn dat ik in een bikini zou poseren. Als deze uitgave in de schappen ligt, ben ik 63', vertelt ze People. 

De drie zijn naar de Turks- en Caicoseilanden vertrokken om daar op een idyllisch strandje in de helderblauwe zee te poseren. Christie is ook nog een aantal keer in haar eentje voor de camera gaan staan.