×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

50 jaar André van Duin in De Komiek

2.09.2014 -

Meneer Wijdbeens, Willempie van Oranje, Animal Crackers. Het is maar een greep uit het boek De Komiek dat vrijdag wordt gepresenteerd in Eemnes. In het boek blikt André van Duin in zijn eigen stijl en in chronologische volgorde terug op zijn carrière van de afgelopen 50 jaar.


Veel foto's uit het lees- en kijkboek komen uit zijn privécollectie en zijn niet eerder gepubliceerd. Van Duin: "Dit boek kun je gebruiken als een soort naslagwerk en om snel via de website www.dekomiek.nl nog eens een paar leuke fragmenten te bekijken. Ik hoop dat er nog vele nieuwe generaties mogen blijven genieten van het vele beeld- en geluidsmateriaal en uiteraard van dit boek.''

Van Duin signeert de eerste duizend exemplaren van zijn 400 pagina's dikke uitgave. De uitgave van het jubileumboek staat gepland voor eind oktober.