×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

40 jaar BZN: concert in Hardenberg

7.09.2016 -

BZN en Marianne Weber gaan optreden in Evenementenhal Hardenberg. Het concert staat in het teken van 40 jaar BZN.


Dat meldt de evenementenhal woensdag. Alle BZN-hits worden live ten gehore gebracht door BZN’ers van het eerste uur Jan Keizer en Anny Schilder. De Band Zonder Naam stond in de laatste decennia van de twintigste eeuw met 55 singles in de Top 40. Daarmee is BZN volgens de evenementenhal de meest succesvolle Nederlandse band aller tijden.

BZN werd opgericht in de jaren zestig. Na acht 'rockachtige' hits werd in 1976 de muzikale koers gewijzigd en scoorde BZN met Jan Keizer en de aan de band toegevoegde Anny Schilder de hit Mon Amour. Inmiddels is het veertig jaar geleden dat dat nummer uitkwam en Keizer en Schilder geven dit jaar een beperkt aantal concerten. Ze worden begeleid door een zeskoppige band.