×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

3JS straks ThreeJS?

10.02.2015 -

De 3JS hebben onlangs een paar weken in Amerika doorgebracht. De mannen waren daar om nieuwe muziek te schrijven en op te nemen. Daar zitten niet alleen maar Nederlandse nummers bij.


"We zijn teruggekeerd met een handvol Engelstalige liedjes", vertelt Jaap Kwakman aan RTL Boulevard. Het zou best eens kunnen dat de Volendammers deze nummers zo laten en ze niet vertalen naar het Nederlands.

"We moeten de eerste Nederlandse band worden die een plaat uitbrengt met de helft Nederlandse en Engelse nummers", vult Jan Dulles aan. "Waarom niet? Er zijn geen regels voor", besluit Jan lachend.

De drie muzikanten namen in Los Angeles hun nieuwe clip op bij het nummer Open. Jan verklapt aan Boulevard dat het nieuwe album in oktober in de winkels moet liggen.