×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

14 gewonden bij concert Backstreet Boys

19.08.2018 -

Een concert van de Backstreet Boys in Thackerville in de Amerikaanse staat Oklahoma is zaterdagavond afgelast na het instorten van een tent. Hierbij raakten veertien fans van de boyband gewond. Dat maakte de organisatie van het concert bekend.


Voorafgaand aan de openluchtshow stonden er fans in de rij te wachten in een paviljoen. Zo'n 150 mensen negeerden de waarschuwingen van de organisatie over een naderende storm en het verzoek om een veilige plek op te zoeken. Door hevige regen en windstoten stortte vervolgens het paviljoen in.

Veertien mensen raakten hierdoor gewond. Zij werden ter plaatse behandeld en vervolgens vervoerd naar het ziekenhuis. Twee van hen hebben inmiddels het ziekenhuis verlaten.

Backstreet Boy Kevin Richardson tweette al snel dat de tent was ingestort. 'Update… helaas kunnen we vanavond niet optreden vanwege de schade die de storm heeft veroorzaakt. Veiligheid voorop. Houd je tickets want Backstreet komt terug!'