×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

10.000 euro zakgeld voor kinderen Michael Jackson

7.05.2014 -

De kinderen van Michael Jackson hoeven niet op een houtje te bijten. Het fortuin van hun overleden vader is na zijn dood fors gegroeid van 4,2 miljoen euro naar bijna 500 miljoen. Prince (17), Paris (16) en Blanket (12) krijgen jaarlijks een slordige 6 miljoen euro te besteden. Dat bedrag is toegezegd door een rechter die over het welzijn van de kinderen moet beslissen.


Het meeste geld gaat volgens Daily Star naar educatie. Prince, Paris en Blanket zouden jaarlijks een slordige 2,4 miljoen euro kwijt zijn aan schoolgeld. Ze mogen verder 220.000 euro besteden aan vakanties en aan hun beveiliging zijn ze op jaarbasis 430.000 euro kwijt.

Natuurlijk moeten de Jackson kinderen ook nog ergens wonen. Anderhalve ton kost de huur van hun 'mansion' en daarnaast vangen ze elk een slordige 10.000 euro per maand aan zakgeld. Oma Katherine (84), die voor Prince, Paris en Blanket zorgt, ontvangt ook nog eens 850.000 euro per jaar.