Usa Music Global Citizen Live Festival

Shawn Mendes annuleert rest van tournee

Shawn Mendes annuleert de rest van zijn tournee door de Verenigde Staten en Europa. In een verklaring op sociale media laat de Canadese zanger woensdag weten dat hij het besluit heeft moeten nemen omdat hij zijn gezondheid op de eerste plaats moet zetten.

“Zoals jullie weten, moest ik de laatste weken een aantal shows annuleren omdat ik niet klaar was voor de tol die het optreden van mij eist”, schrijft de zanger, die begin juli al wat optredens afzegde en pauze nam. Hij laat nu weten dat hij na gesprekken met zijn team en gezondheidsprofessionals heeft moeten besluiten dat hij de tour niet meer zal oppakken en afmaken. “We hadden de hoop dat ik de rest van de tournee wel kon doen na een welverdiende pauze, maar op dit moment moet ik mijn gezondheid op de eerste plaats zetten.”

Mendes laat weten dat het stopen van de tournee niet betekent dat zijn fans niets meer van hem zullen horen. “Het betekent niet dat ik geen nieuwe muziek meer zal maken, en ik kan niet wachten om jullie in de toekomst weer te zien.”. Hij belooft terug te keren op het podium zodra hij genoeg tijd heeft genomen om te herstellen.

Mendes zou op 15 en 16 juli 2023 met zijn Wonder Tour optreden in Ziggo Dome in Amsterdam.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen