Pexels Photo 5119205

Voel je een echte ster met deze luxueuze weekendtassen

Het leukste van een weekendje weg is misschien wel de voorpret. En daar hoort het inpakken van je weekendtas natuurlijk ook bij, mits je je spulletjes in een prachtexemplaar kunt stoppen natuurlijk! Maar welke chique weekendtas moet je nu kiezen om je een echte celebrity te wanen?

Milieubewust als Doutzen Kroes

Dat Doutzen onze planeet en de dieren die daarop leven een warm hart toedraagt steekt ze niet onder stoelen of banken. Zo is zij ambassadeur van de organisatie Knot On My Planet, een organisatie die zich inzet om de toekomst van olifanten veilig te stellen. Maak je net als Doutzen ook graag bewuste keuzes? Dan is een weekendtas van het duurzame merk O My Bag perfect voor jou.

Extreem chique als Kim Kardashian

Kim Kardashian houdt wel van mooie, dure dingen. Voor haar is het halen van een boodschap de perfecte gelegenheid om met een Dior tas van zo’n 35 duizend dollar de deur uit te stappen. Wil jij je even net zo rijk voelen als Kim Kardashian, maar dan voor een iets minder hoge prijs, dan is een weekendtas van het merk Ted Baker een uitstekende optie.

Stijlvol en naturel als Emma Watson

Door vrienden wordt ze ook wel ‘the bag lady’ genoemd vertelde Emma aan de Britse Vogue. Daarmee wordt vooral verwezen naar het formaat van de tassen die ze graag bij zich draagt en de hoeveelheid spullen die daarin zitten. Ze kiest ondanks het forse formaat wel vaak voor subtiele, stijlvolle tassen. Voor een weekendtas met een echte Emma-vibe zit je helemaal goed met een Burkely vintage weekendtas.