×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sabia geeft zich op voor realityshow

4.09.2015 -

Sabia Engizek moet na de breuk met voetballer Rafael van der Vaart haar eigen boontjes doppen. Ze zou allerlei manieren zoeken om geld in het laatje te brengen. Geruchten gaan dat de brunette zich zelfs heeft opgegeven voor het realityprogramma Big Brother.


Sabia Engizek zou zich volgens het Duitse blad Closer hebben opgegeven voor het realityprogramma Big Brother. In Big Brother sluiten bekende mensen zich op in een huis en laten ze zich 24/7 filmen. De Duitse versie van de show gaat met het twaalfde seizoen beginnen.

'Sabia wilde absoluut het huis in, omdat ze geld nodig heeft. Maar het was te laat en ze eiste daarnaast een astronomisch bedrag', vertellen bronnen aan Closer. Sabia brengt nu zelf haar kinderen naar school en wordt niet meer in de dure winkelstraten van Hamburg gespot. 'Sabia, ga eindelijk werken!', roept Closer haar op.