Placeholder

Management VS boos op Glennis Grace

Invisible Management, het bureau dat tot voor kort Glennis Grace in de VS vertegenwoordigde, wil dat de Amsterdamse zangeres negatieve uitspraken terugneemt die zij onlangs in Het Parool deed over het bedrijf. Ook wil Invisible Management dat Grace in de toekomst niet meer zulke uitlatingen doet.

Dat heeft het bureau vrijdag via het Nederlandse advocatenkantoor De Vries & Kasem in een verklaring laten weten. In het interview, dat op 14 december in de krant stond, leek Grace te suggereren dat de samenwerking met Invisible Management was gestopt ‘omdat het management niet toe zou staan dat Grace haar eigen advocaten naar de contracten liet kijken’.

De oprichters van Invisible Management weerspreken deze visie op het gebeurde met klem. ‘Ook in een aantal tv-programma’s heeft Grace onjuiste mededelingen gedaan over de samenwerking’, stelt advocaat Royce de Vries van De Vries & Kasem. ‘Glennis Grace kon en moest weten dat zij hiermee de reputatie van Invisible Management zou schaden. Er is dus nu een grens bereikt.’

Mocht Grace geen gehoor geven aan de oproep, dan volgen juridische stappen. Het management van Grace was vrijdag niet voor commentaar bereikbaar.