×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jolie in kinderkleding met McCartney

23.03.2014 -

Angelina Jolie, Stella McCartney en Disney hebben de handen ineengeslagen. Samen hebben ze naar aanleiding van de nieuwe Disney-film Maleficent een kledinglijn voor kinderen ontworpen, meldt WWD.


Maleficent by Stella McCartney Kids is voor jongens en meisjes tussen de 4 en 14 jaar oud. Naast prinsessenjurken en stoere T-shirts ontwierp Stella ook wat meer duistere kleding. 'Er zit wat duisternis in Maleficent, die af en toe heel eng kan zijn maar tegelijkertijd ook een visueel plaatje kan 'schetsen', legt McCartney uit.

'Ik ben altijd al groot fan van Disney geweest, net als mijn moeder. Ik groeide zoals de meeste kinderen op met de films', vervolgt Stella. 'Toen de kans voorbijkwam en ik uitgenodigd werd door Angelina Jolie om de filmset te bezoeken, greep ik deze met beide handen aan.'

De kleding ligt eind april in de winkels, voorafgaand aan de première van de op Doornroosje geïnspireerde film op 30 mei.