Angelina Jolie: ‘Brad en ik hebben onze problemen..’

Angelina Jolie en Brad Pitt zijn inmiddels achttien maanden getrouwd. En hoewel de twee er een ogenschijnlijk idealistisch huwelijk op na houden, geeft de actrice in een interview toe dat zelfs zij en Brad hun problemen hebben.

Achttien maanden nadat Angelina Jolie en Brad Pitt in het huwelijksbootje zijn gestapt, begint de realiteit er in te sluipen bij het acteurskoppel. In een interview met Vogue in de editie voor november 2015 geeft Angelina toe dat 'Brad en zij hun problemen hebben..'. Angelina's persoonlijke leven en gezondheid zijn niet makkelijk geweest in de afgelopen jaren. Zo heeft de brunette zowel haar baarmoeder als eierstokken laten verwijderen om te voorkomen dat ze kanker zou krijgen. 'Het is moeilijk,' zegt ze. 'Het zijn geen makkelijke operaties. De eierstokken verwijderen is makkelijk, maar de hormoonveranderingen zijn…interessant.' Angelina vertelt dat ze als gevolg van de operaties al in de overgang zit. Ondanks alles blijft Angelina rond de wereld reizen voor haar humanitaire werk, maar jammer genoeg reist niet het hele gezin met haar mee. 'De kinderen die niet meewillen, gaan niet mee,' zegt ze. Om zich op haar familie te focussen, tussen haar hectische leven door, maakt ze tijd vrij om met haar kinderen spenderen. 'Ik maak als een gek individeel tijd vrij voor elk kind,' laat ze weten. Wat betreft acteren, weet ze niet hoelang ze nog voor de camera zal verschijnen. 'Wat een gekkenwerk! Ik geniet er nu bijna meer van om het als iets moois te zien waar ik deel van heb uitgemaakt. Misschien zal ik in de aankomende jaren klaar zijn met voor de camera staan. Ik word gelukkiger van achter de camera staan.'

Angelina en Brad hebben zes kinderen: Maddox (14), Pax (11), Zahara (10), Shiloh (9) en de tweeling Knox en Vivienne (7).