×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

21.12.2018 - Invisible Management, het bureau dat tot voor kort Glennis Grace in de VS vertegenwoordigde, wil dat de Amsterdamse zangeres negatieve uitspraken terugneemt die zij onlangs in Het Parool deed over het bedrijf. Ook wil Invisible Management dat Grace in de toekomst niet meer zulke uitlatingen doet.

Lees meer

20.12.2018 - De cast en crew van de Nederlandse horrorklassieker De Lift komt op woensdag 25 oktober voor het eerst in lange tijd weer samen. Op de openingsavond van het festival Amsterdamned, die plaatsvindt in bioscoop Kriterion, wordt een volledig opgepoetste en gedigitaliseerde versie van de wereldberoemde debuutfilm van regisseur Dick Maas vertoond.

Lees meer

21.09.2017 - De cast en crew van de Nederlandse horrorklassieker De Lift komt op woensdag 25 oktober voor het eerst in lange tijd weer samen. Op de openingsavond van het festival Amsterdamned, die plaatsvindt in bioscoop Kriterion, wordt een volledig opgepoetste en gedigitaliseerde versie van de wereldberoemde debuutfilm van regisseur Dick Maas vertoond.

Lees meer

19.10.2015 - Angelina Jolie en Brad Pitt zijn inmiddels achttien maanden getrouwd. En hoewel de twee er een ogenschijnlijk idealistisch huwelijk op na houden, geeft de actrice in een interview toe dat zelfs zij en Brad hun problemen hebben.

Lees meer

30.09.2015 - Trijntje Oosterhuis wil de veelbesproken jurk die ze droeg tijdens een repetitie voor het Eurovisiesongfestival veilen voor het goede doel. Trijntje kwam met het schijnbaar spontane plan omdat ze het zat is om over het kledingstuk te praten.

Lees meer

4.09.2015 - Sabia Engizek moet na de breuk met voetballer Rafael van der Vaart haar eigen boontjes doppen. Ze zou allerlei manieren zoeken om geld in het laatje te brengen. Geruchten gaan dat de brunette zich zelfs heeft opgegeven voor het realityprogramma Big Brother.

Lees meer

20.08.2015 - Het is augustus, dus kunnen de witte zomerjurkjes weer lekker uit de kast. Dat komt goed uit want wit is momenteel dé trend op de rode loper, zoals te lezen is in de Weekend van deze week. Bekijk hier hoe Kylie Minogue haar witte jurkje combineert...

Lees meer

20.08.2015 - Het is augustus, dus kunnen de witte zomerjurkjes weer lekker uit de kast. Dat komt goed uit want wit is momenteel dé trend op de rode loper, zoals te lezen is in de Weekend van deze week. Bekijk hier hoe Jessica Alba haar witte jurkje combineert.

Lees meer

25.03.2015 - Lees je Weekend, weet je alles.

Lees meer

27.11.2014 - Jenna Dewan-Tatum verscheen bij de jaarlijkse uitreiking van de Hollywood Film Awards in deze prachtige jurk. Wil jij ook een outfit in deze stijl?

Lees meer