André

Zijn André en Bridget begonnen aan hun charmeoffensief?

André Hazes en Bridget Maasland kregen de afgelopen dagen een storm van kritiek over zich heen nadat bekend werd dat de twee aan het daten zijn. Nu lijkt het erop dat het stel begonnen is aan een heus charmeoffensief...

Afgelopen weekend deed André een persverklaring de deur uit met daarin het nieuws dat hij en Monique hun relatie hebben beëindigd. Iets wat een flinke klap voor Monique was, aangezien zij niks van deze persverklaring afwist en niet eens de tijd heeft gehad om het zelf te verwerken én het allerbelangrijkste: om het rustig aan hun zoontje uit te leggen. Amper een dag na dit treurige nieuws werd bekend dat André en Bridget ‘elkaar meer dan gewoon leuk vinden’. De twee laten er dan ook geen gras over groeien. Maandagavond wist onze fotograaf de twee al op de gevoelige plaat vast te leggen tijdens hun allereerste date in een chique restaurant.

De manier waarop dit alles is gegaan, is bij veel Nederlanders in het verkeerde keelgat geschoten. En dat hebben André en Bridget de afgelopen dagen flink gemerkt. De twee kregen bakken met kritiek over zich heen, en lijken zich nu te willen schuilen achter hun oogappeltjes. Allebei plaatsen ze vandaag een mierzoet kiekje met hun zoontje, met enkel een hartje als bijschrift. Zijn de twee hiermee begonnen aan hun charmeoffensief?

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland) on

Lees ook:

André Hazes openhartig over contact met Monique

In beeld: Zo gaat Monique Westenberg om met haar verdriet

Bridget Maasland: ‘André en ik zien elkaar pas sinds een weekje’

Foto: Reni van Maren

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen