Monique Westenberg

In beeld: Zo gaat Monique Westenberg om met haar verdriet

Het management van André Hazes bracht dit weekend naar buiten dat de zanger en Monique Westenberg een punt achter hun relatie hebben gezet. Vandaag verscheen Monique voor het eerst weer in het openbaar.

Op beelden is te zien dat Monique Westenberg aanwezig is bij de opening van de Shoeby kerst Pop-up Store in Amsterdam van Nicolette van Dam. Daar krijgt ze steun van veel BN’ers, waaronder Romy Monteiro. Aan Shownieuws laat Monique weten dat het goed met haar gaat, en dat ze aan Nicolette heeft beloofd om bij deze opening te zijn.

Het is duidelijk dat Monique Westenberg ondanks de pijnlijke breuk probeert positief te blijven. Ze richt zich dan ook zo min mogelijk op het drama dat zich in haar leven afspeelt. ‘Positive energy’, schreef ze onlangs al bij kiekjes in het bos.

https://www.instagram.com/p/B4szH1yARdE/?utm_source=ig_web_copy_link

Het management van André Hazes bracht afgelopen zaterdag het nieuws naar buiten dat de relatie tussen de twee ‘al enkele maanden’ geleden aan een einde zou zijn gekomen. ‘Zij hebben hun best gedaan om er samen nog voor te gaan.’ Zondag werd duidelijk dat de zanger inmiddels al aan het daten is met Bridget Maasland. ‘Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen’, aldus André.

Lees ook:

Monique: ‘André heeft gevoelens voor een andere vrouw’

Bridget Maasland is nieuwe liefde André Hazes

Bridget Maasland: ‘André en ik zien elkaar pas sinds een weekje’