Dave Roelvink

ZIEN: Heeft Dave Roelvink een nieuwe liefde?

Dave Roelvink is nu zo’n acht maanden vrijgezel, toch zou het zomaar eens kunnen dat hij inmiddels een nieuwe vlam heeft. Op zijn Instagram is te zien dat er een mooie dame naast hem in de auto zit.

Dave Roelvink post regelmatig Instagram Stories van zijn dagelijkse bezigheden. Zo liet hij gisteravond zien dat hij een gezellige avond met vrienden had. Ook een vriend van Dave plaatste een aantal stories, waarvan Dave er één op zijn Instagram repost. Te zien is hoe hij wegrijdt in een prachtige auto, mét een dame naast zich…

Shownieuws heeft zijn management gevraagd naar de dame in de auto, maar hij vertelt dat Dave geen nieuwe vriendin heeft. Wel zou de zoon van Dries af en toe uit eten gaan met een mooie vrouw.

Relatiebreuk

Dave en Julia Mekkes hebben in oktober een punt achter hun relatie gezet. ‘Op een gegeven moment kom je in een andere levensfase terecht en pas je niet meer goed bij elkaar. Ik werd juist wat rustiger, maar Julia werd juist wat wilder. We klikten niet meer zo goed’, liet Dave weten.

LEES OOK:

RACHEL HAZES LAAT GROTE DROOM ANDRÉ HAZES UITKOMEN

DRAMATISCHE SCHEIDING DIRK KUYT: HELFT MILJOENEN VOOR GERTRUDE

ZIEN: HIER VERRIJST NIEUWE VILLA GUUS MEEUWIS

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen