Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau: ‘Zodra ik serieuze relatie heb deel ik dat met de wereld’

Wanneer Yolanthe Cabau opnieuw gelukkig is in de liefde en een serieuze relatie begint, zal ze dat als eerste delen met de wereld. Dat zegt de 37-jarige actrice in een interview met Beau Monde. Momenteel is Cabau nog vooral gelukkig met zichzelf. “Dat was niet altijd zo. Ik heb geleerd om met mezelf te leven.”

Dat Cabau “officieel single” is, betekent volgens haar niet dat ze het niet leuk kan hebben met iemand. “Ik ben compleet nu en alles wat daarbij komt is een blessing.” De focus van de actrice ligt momenteel op haar zoon Xess Xava en haar werk als actrice. “Als ik echt klaar ben voor de volgende stap, dan zal die zich vanzelf aandienen.”

Over haar ex, Wesley Sneijder, zegt Cabau dat ze “altijd” van hem zal houden en dat hij “een heel belangrijk deel van haar leven is”. “Ik ben best wel privé over alles wat er gebeurd is, daar heb ik voor gekozen, vooral in het belang van Xess. Belangrijkste is dat een kind niet de dupe is en zich gelukkig voelt. Wat dat betreft denk ik dat wij het goed gedaan hebben.”

Cabau en Sneijder waren sinds mei 2009 samen. Een jaar later trouwden ze in Italië. In 2019 maakte het stel bekend uit elkaar te gaan. Hoewel ze al jaren niet meer samenzijn, is het nog altijd niet van een scheiding gekomen.