Thumbnail Image001

William Spaaij in de wolken met zijn Liza: ‘Ik zie haar als de moeder van mijn kind’

Musicalster William Spaaij (38) is dolverliefd op fotografe en actrice Liza (29) en iedereen mag het weten. “We kijken hetzelfde naar de wereld en ze laat me echt mezelf zijn. Ik zie haar als de moeder van mijn kind en de vrouw met wie ik oud word”, vertelt hij tegen weekblad Weekend.

De vonk tussen de twee sprong over tijdens een fotoshoot en sinds drie maanden is het dik aan. Ze hebben hun eerste liefdesvakantie al achter de rug, maar wonen nog niet samen. Ze zijn vooral met het nu bezig, legt William uit. “Het ontstaat zoals het ontstaat. Ik zie in haar in elk geval een fantastische moeder en zij in mij een fantastische vader en ik denk wel dat het helpt om daarover na te denken. Ook zie ik haar in de toekomst als mijn vrouw, ja. Maar we hebben de tijd, ik voel geen druk.”

William was eerder verloofd met actrice Noortje Herlaar maar in 2015 liep die relatie op de klippen. Wel zijn de twee nog altijd goede vrienden. Noortje is al jaren gelukkig met acteur Barry Atsma en kreeg met hem twee dochters: Bobbi en Sam.

Het hele verhaal lees je deze week in Weekend.