Brooklyn Beckham Trouwfoto

Wil je zien: foto’s van huwelijk Brooklyn Beckham en Nicola Peltz

Brooklyn Beckham (23), de zoon van David en Victoria Beckham, stapte afgelopen zaterdag in het huwelijksbootje met zijn vrouw Nicola Peltz (27). Hij heeft de eerste kiekjes van het evenement gedeeld.

Brooklyn, die een prachtig maatpak van Dior droeg, deelt een foto van zijn bruid. “Mijn prachtige bruid”, schrijft hij erbij. Nicola draagt een bruidsjurk van Valentino Haute Couture. Hij deelt ook een lieve foto waarop de bruid en bruidegom samen te zien zijn met de begeleidende tekst: “Mr. & Mrs. Peltz Beckham”. Eerder al gaf Brooklyn aan de naam van zijn vrouw aan te nemen en dat zij ook zijn achternaam aanneemt.

‘The Boys’

Vanochtend postte hij nog een foto, waarop David Beckham met zijn drie zoons te zien is. “The Boys”, schrijft hij erbij. De mannen dragen allemaal een zwart pak met zwarte strik, behalve de bruidegom: zijn strik is wit.

Bloemenmeisje en getuigen

Nicola werd door haar vader naar het altaar begeleid, waar haar schoonzusje Harper Beckham (10) haar rol vervulde als een van de bloemenmeisjes. Brooklyns broers Romeo (19) en Cruz (17) traden op als zijn getuigen.

Donatie als cadeau

Het pasgetrouwde stel vroeg hun gasten in plaats van cadeaus te geven om een donatie te geven aan de humanitaire organisatie Care, om zo hulp te bieden aan vrouwen, kinderen, ouderen en families in Oekraïne.

Bron: ANP | Beeld: ANP

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen