Britney Spears

Vriend Britney Spears stelt volgers gerust: ‘We trouwen op huwelijkse voorwaarden’

Nadat Britney Spears en haar vriend Sam Asghari bekendmaakten zich verloofd te hebben, stroomden hun socials vol met felicitaties en gelukswensen. Maar daarnaast werd er door fans vooral op gehamerd dat Britney een ‘prenup’ moest tekenen, oftewel dat ze op huwelijkse voorwaarden moet trouwen.

Sam Asghari stelt hen via zijn Instagram Stories gerust. ‘Dank aan iedereen die bezorgd is over de huwelijkse voorwaarden. Natuurlijk gaan wij een ‘prenup’ tekenen, want ik wil wel mijn Jeep en schoenencollectie beschermen voor het geval ze me mocht dumpen’, aldus Sam.

Humor

Fans kunnen Sams gevoel voor humor wel waarderen. ‘Ik ben blij om te horen dat je in elk geval het beste met Britney voor hebt, na alles wat ze de afgelopen jaren heeft meegemaakt. Je gevoel voor humor zal ongetwijfeld een van de redenen zijn waarom ze voor je is gevallen’, schrijft een fan. Een ander zegt: ‘Yes Sam! Zorg goed voor onze queen, want dat verdient ze.’

Grote wens

Met het voorgenomen huwelijk met Sam komt een grote wens van de 39-jarige zangeres uit. Ze liet dit voorjaar in een getuigenis rond haar curatele weten dat ze graag zou trouwen met Sam, met wie ze vijf jaar samen is. Haar toezichthouders zouden haar dat onmogelijk hebben gemaakt. Inmiddels heeft haar vader Jamie, die dertien jaar lang curator was, laten weten de regeling op te willen heffen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen