Froukje de Both

Trouwt Froukje de Both wél met haar Jordy?

Froukje de Both is sinds de zomer gelukkig met Jordy Jansen. Inmiddels is ze zo zeker van haar zaak dat ze hem onlangs voor het eerst meenam naar een première.

Vorig jaar leerden ze elkaar kennen door een datingapp, ondanks het feit dat Froukje had gezegd een nieuwe liefde niet op die manier te willen vinden. Het kwam van een eerste date en meteen was de RTL-presentatrice verliefd. Jordy is echter piloot op een Boeing 747 voor het Japanse Nippon Cargo Airlines en moest voor zijn werk een paar weken naar Los Angeles. Dat hield Froukje niet vol en ze vloog naar hem toe. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Afgelopen zomer had Weekend de primeur dat ze hand in hand over het Hollandse strand liepen. Nu is Froukje zo zeker van haar zaak dat ze met haar nieuwe liefde over de rode loper kwam bij de première van de theatershow van Jim Bakkum in Rotterdam.

Anderhalf jaar geleden kwam haar vorige serieuze relatie tot een eind. Dat was met de elf jaar jongere 538-dj Niek van der Bruggen. Lange tijd was de vraag of het nu aan of uit was en van samenwonen kwam het niet. Over een huwelijk met hem was Froukje niet zo enthousiast. ‘Ik vind dat je niet per se hoeft te trouwen om een leuke relatie te hebben’, was het enige wat ze daarover kwijt wilde. Aan een bruiloft had ze weinig goede herinneringen, want in 2012 zou Froukje in het huwelijksbootje stappen met Jeroen te Rehorst. Het huwelijk was tot in de puntjes geregeld, maar werd geannuleerd toen Froukje verliefd was geworden op Niek van der Bruggen.

Toch denkt Froukje met Jordy weer aan een huwelijk. Onlangs trouwde ze als BABS twee van haar beste vrienden. ‘Ik grapte in mijn speech dat ik toch een beetje bekend sta als ’runaway bride’ en dat ik verbaasd was dat ze mij hadden gevraagd’, vertelt ze in Beau Monde. ‘Aan de andere kant ben ik een hopeloze romanticus en zou ik heel graag willen trouwen. Het is toch prachtig om te zeggen dat je voor die ander kiest?’

Ook interessant:

Opnieuw flinke tegenslag voor Jan Smit: ‘Ik heb maar 1 lijf’

Bibi Breijman onthult: ‘Door Waylon heb ik mijn burn-out gekregen’

Frans en Mariska Bauer verwelkomen nieuwe schoondochter

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen